Caroline Wozniacki: Det er derfor, jeg elsker STATE

”Der er så mange energidrikke i verden, men STATE er unik, da den giver mig et højt energiniveau igennem hele præstationen under sukkercrash. Det er særligt vigtigt for mig at være i stand til at drikke og genopfylde depoterne, når jeg er på banen, og i de tilfælde har jeg virkelig brug for noget, jeg elsker smagen af, og jeg synes kombinationen er utrolig vigtig, og det er derfor, jeg elsker STATE” – Caroline Wozniacki

  • 1 Grand Slam sejr
  • 3 Grand Slam finaler
  • 30 WTA-titler
  • 67 uger som verdens bedste kvindlige tennisspiller
 

Caroline Wozniacki er danmarks bedste tennisspiller gennem tiden PUNKTUM. Vi elsker Caroline Wozniacki, og Caroline Wozniacki elsker STATE Drinks.

I denne korte video fortæller Caroline Wozniacki, hvor hendes kærlighed er faldet på STATE energidrikken.

Er du interesseret i Wozniackis favorit STATE drik, så kan du købe den HER.

 

FORHANDLES BLANDT ANDET HOS

Ingredienser

Kulsyret naturligt mineralvand, fruktose, isomaltulose**, syre (E331, E330, E338), taurin (0,4%), naturlige aromaer, grøn te-ekstrakt, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), koffein (0,03%), vitaminer (niacin, pantothensyre, B6, B12), farvestof (E133).

 

** Isomaltulose er en kombination af glukose og fruktose.